قیمت زرشک پفکی صادراتی/سایت انلاین فروش زرشک

قیمت عمده زرشک
قیمت عمده زرشک پفکی صادراتی در بازار روز به صورت عمده و قیمت مناسب عرضه میشود. در کشور متقاضیان خاص خود را دارد. اکثرا این متقاضیان تجار و بازرگانان داخلی و خارجی می باشند.
انواع زرشک در کیفیتهای متفاوت را در سراسر کشور با انواع بسته بندی میتوان تهیه کرد. مجموعه ی سپیدارشرقی زرشک فله و یا بسته بندی کارتنی بین ۱۰ تا ۱۲ کیلو در هر تناز و هر کیفیت که شما بخواهید را برایتان مهیا مینماید. کافیست وضعیت موجودی و قیمت را استعلام بگیرید.
زرشک پفکی صادراتی دارای درجه کیفیت بالاتری نسبت به دیگر انواع زرشک میباشد. بیشترین محصول زرشک در خراسان جنوبی تولید میشود. بیشتر به صورت عمده در بخش صادرات به فروش میرسد.
قیمت زرشک پفکی صادراتی
در ابتدا این سوال مطرح میشود که ایا زرشک پفکی صادراتی در داخل کشور با قیمت مناسبی در اختیار مشتری قرار میگیرد؟ از محصولات استراتژیک ایران زرشک پفکی میباشد. قیمت آن در داخل و خارج کشور بسیار با هم متفاوت میباشد..قیمت انواع زرشک به موارد زیادی بستگی دارد. ار جمله:
- میزان سفارش
- نوع زرشک
- روش خرید
- نحوه پرداخت
- حجم تولید
- کیفیت زرشک
تاجران و صادرکنندگان عزیز معمولا بدنبال خرید عمده بدلیل قیمت پایینتر هستند. قیمت عمده ای که در بازار فروش جهت فروش انواع زرشک اعلام میکنند، بسیار به صرفه و بهینه است. زرشک دانه اناری و پفکی دو نوع پرفروش از انواع زرشک میباشند. در بسته بندیهای گوناگون توسط فروشندگان در سطح استان به وفور در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
خواص شگفت انگیز در کنار تنوع فراورده های زرشک مثل مربا، سس، شربت،و اب زرشک باعث تقاضای بالای ان میشود. البته حجم خرید زرشک تازه با خشک ان بسیار متفاوت میباشد.
انچه در سال ۹۹ باعث کاهش حجم معاملات زرشک و سایر محصولات باغی شد، وجود ویروس منحوس کوئید۱۹ بود. کل تجارت را دچار هجمه و رکود کرد. یقینا بسته بندی محصولات در این دور از اپیدمی حرف اول در ارزیابی بازار را دارد.
طرز تهیه معجون زرشک
طرز تهیه «معجون زرشک » نیز به این صورت است کـه آب زرشـک را بـا آب سیب به مقدار مساوی مخلوط میکنند. معادل نصف آب زرشک، آبلیمـو و مقداری شکر به آن میافزایند. با حرارت قوام میآورند تا بسته شـود.
طرز تهیه دقیق تر آن به این شرح است که دویسـت و پنجـاه گـرم زرشـک تازه را با چهار لیوان آب (حدود یک لیتر) در دیگی لعابی میریزنـد. وقتـی رنگ زرشک ها رفت، آب آنها را از یک صافی ضخیم عبور مـیدهنـد و بـه آن کمی آبلیمو اضافه میکنند. بار دیگر، یک کیلو شکر درون دیگ مـیریزنـد. همواره آن را درون دیگ به هم میزنند تا رنگ شربت تغییر کند. در نهایت شربت آماده نوشیدن میشود.